Pöytäkallion huvila

Pöytäkallion huvila talvihunnussaan

Tasokas kesäksi 2013 valmistunut 160 neliön huvila Konneveden rannassa. Huvilassa on 5 makuuhuonetta, 2 wc, täysin varusteltu tupakeittiö, iso oleskelutila alakerrassa, avotila yläkerrassa, sauna ja pesuhuone.

Huvila soveltuu hyvin liikuntarajoitteisen käyttöön. Etuovesta sisään pääsee pyörätuoliluiskaa pitkin, alakerran makuuhuone ja wc - kuten koko alakerta on rakennettu liikuntarajoitteisia silmällä pitäen.Makuuhuoneista yksi sijaitsee alakerrassa.

Yläkerran oleskelutilassa on televisio ja sohvaryhmä. Alakerran isolta 132 tuuman ikkunoiden eteen laskeutuvalta valkokankaalta voit katsoa elokuvat, television, powerpointit ja mitä sitten haluatkin tietokoneen tai television kautta.

Ruokailutilaan lisäksi alakertaan saa neuvottelutilan 15 hengelle.

Mökin rantaan valmistui 2015 keväällä grillikatos, jonka kotakeittiössä paistat, grillaat tai vaikka loimutat ruokaa samalla kun katselet upeaa maisemaa Konneveden selälle.

Voit varata Pöytäkallion Airbnb:n kautta suoraan tai soittamalla Matille. Airbnb:stä löytyy myös lisätietoja sekä kuvia Pöytäkallion mökistä.